Jaa jalkapallolle - joukkueella jaksaa!
Julkaistu: 24.07.2020 00.00

Jaa jalkapallolle - joukkueella jaksaa!

Pato- junnujen kesä lähti käyntiin hitaasti, mutta varmasti. Heinäkuuhun saapuessa vauhti oli kiihtynyt ja joukkueen pienistä jalkapalloilijoista pursui ilo ja innostus.

Harjoituksissa on pistetty merkille, että joukkue puksuttaa hyvin yhteen, vaikkakin satunnaisesti sivuraiteilla piipahtaen. Erityistä kiitosta pienet jalkapalloilijat ovat saaneet energisestä otteestaan ja intohimoisesta suhtautumisestaan motoriikkaa ja nopeutta kehittäviin harjoitteisiin, kuten ”seuraa johtajaa” ja ”banaanihippa”. Kentän laidalta on kuulunut, että pelaajat päihittävät ohjaajat kevyesti niin etuperin kuin takaperin edeten, muuntautuen karhuista ravuiksi käden käänteessä.

Tekninen osaaminen on ottanut ison heinäsirkan hypyn eteenpäin ja pukukopin hämärästä kuuluukin pelaajien toive, että kentän laidalle olisi hyvä tulla paistamaan makkaraa samalla kun pienet jalkapalloilijat pelaavat isoihin maaleihin. Tästä onkeensa ottaneet ohjaajat heittävät koukun lähitulevaisuuteen ja mahdolliseen ystävyysotteluun.

Ensi vuonna tavoitteena on järjestää ensimmäinen oma turnaus, jotta pelaajien toive saataisiin toteutumaan. Joukkueen kirstunhaltija vihjaa, että syksyn ja talven aikana täytyisi kerätä pesämunaa ensimmäiselle omalle turnaukselle.

Iloisia treenejä loppukesään!

Seuran uusimmat