Laiskoja pakkeja liikenteessä
Julkaistu: 13.08.2020 00.00

Laiskoja pakkeja liikenteessä

Arki alkoi monella perheellä kesän jälkeen ja elokuun treenit potkaistiin käyntiin yhtä mallikkaasti. Joukkue vahvistui entisestään ja sen yhteishenki kasvoi silmissä, kun uutta pallonpotkuvoimaa virtasi treeneihin jalkapallokoulusta. Kiva saada uusia pelikavereita!

Harkoissa välillä sattuu ja tapahtuu, huolimatta erittäin etevistä ja notkeista pelaajista. Tämän vuoksi joukkueenjohtaja Jonna on tavattu huolestuneena huutelemasta kentän laidalta vanhemmilta vakuutustodistuksia näytille. Tämä siitäkin huolimatta, että jokainen pelaaja on urheasti auttanut pelikaveriaan aina vahingon sattuessa. Joukkue haluaa kuitenkin lohduttaa Jonnaa, sillä vanhemmat ovat välillä harmillisen hajamielisiä, mutta lopulta aina kuitenkin muistavat. Se saattaa silti vaatia muutamaakin muistutusta.

Harkoissa on opittu taas paljon uutta. Ihmetystä on aiheuttanut Tervakosken alakentällä samoilevat erittäin Laiskat Pakit, jotka joukkue hassuttelee kuutamolle tuossa nappiksen näpäyksessä. Millähän Laiskat Pakit saataisiin syksyä kohden piristymään? Ehkä kirpeä syysilma tekee tehtävänsä.

Ihanaa kun syksy tulee niin päästään harkkaamaan häilyvässä ilmassa!

Seuran uusimmat