Kun karhu eväänsä piilotti
26.8.2020 13:13 Uutiset / Tytöt ja Pojat 14-15

Joukkueelta ei puutu luovuutta.

Karhut tiettävästi ottavat syksyisin niin pitkät päikkärit, että heräävät vasta keväällä ensimmäisten auringonsäteiden häikäistäessä niiden nappisilmiä. Jostain syystä eräs hajamielinen tervakoskelainen jalkapalloa harrastava Puuhanalle oli unohtanut talvieväänsä jo näin alkusyksystä pitkin Padon fudiskenttää. Kaikeksi onneksi touhukas joukkue löysi palloilevan nallen eväät Joonan asiantuntevalla opastuksella.

Uudella ohjaajalla Joonalla oli pienten pelaajien mielestä muutoinkin pallo hallussa ja joukkue toivotti riemukkaasti teknisesti taitavan Joonan tervetulleeksi. Se ei kuitenkaan näissä treeneissä selvinnyt, oliko Joonalla omaa evästä repussaan mukana vai ei. Ehkä ensi kerralla sitten.


Joukkue pelasi treenien päätteeksi isoihin maaleihin, joihin maaleja tehtiin ja torjuttiin varsin komeasti! Pukukopissa supistiin mahdollisesta ystävyysottelusta jo tämän syksyn aikana. Siihen joukkue on kyllä valmis, vaikka muistuttaa että semmoisessa pelissä olisi hyvä olla evästä saatavilla kentän laidalla, palloilevat nallet kun pitävät erityisesti mokkapaloista.

Makeaa alkavaa syyskuuta!


   
Lisää uutisia
Tytöt ja Pojat 14-15
«  Maaliskuu   »
Kategoriat