Kannustus kantaa pitkälle
14.10.2020 12:25 Uutiset / Tytöt ja Pojat 14-15

Kannustus kantaa pitkälle!

Syksyn kylmissä ilmoissa on tärkeää lämmitellä ja jäähdytellä kunnolla. Joukkue onkin panostanut lokakuun kylmenevissä ja pimenevissä illoissa liikkeeseen oikein urakalla. Ja sitä on myös riittänyt - eri suuntiin, samaan suuntaan, etuperin, takaperin, hyppimällä, joskus jopa kierimällä. Joku tiesi kertoa ukkinsa sanoneen liikkeen olevan lääke! Paljon mukavampi lääke se onkin, ilman kitkerää jälkimakua. Tosin mansikkainen maku liikkeen rinnalle maistuisi kyllä makealle. Ei kun banaani tai sittenkin päärynä!

Joukkue on syksyn tullen tiivistynyt entisestään. Kentällä arvuuteltiin liittyisiköhän se kylmeneviin ilmoihin, sillä isoveli oli lukenut seikkailukirjastaan, että kylmässä ilmassa niin kannattaa tehdä. Niin tai näin, kesken pelin tohinan voi kuulla joukkueen pelaajien kannustavan toinen toisiaan. Joukkue huomauttaa, että myös kodin kannustusjoukoilla on iso merkitys. Nimittäin monella on kotonaan karvainen ystävä. Vanhemmat huomauttavat, että myös mielikuvituskarvat lasketaan ja sen lisäksi ne ovat huomattavasti helpompi imuroida.

Pelaajat ovat opettaneet toisilleen, mitä kaikkea kivaa pallon kanssa voi tehdä. Tämän myötä onkin selvinnyt, että pallolla voi tehdä niin uskomattoman paljon erilaisia asioita, ettei Esan jalka taivu millään niihin kaikkiin! Joukkue on myös näyttänyt ohjaajilleen erilaisia villejä venytyksiä. Melko villin venyviä ne ovatkin. Tämä tarina ei kuitenkaan kerro sitä, saiko Annastiina korjattua revenneet housunsa harjoitusten jälkeen.

Talvea odotellessa!


   
Lisää uutisia
Tytöt ja Pojat 14-15
«  Maaliskuu   »
Kategoriat