On heviä osata hävitä
20.11.2020 20:49 Uutiset / Tytöt ja Pojat 14-15

Kaikki voittaa kavereiden kanssa pelatessa.

Nyt on tapahtunut niin hevejä asioita juuri ennen joulua, että joukkue on oivaltanut isoja: ei ole helppoa hävitä! Voittaminen on kyllä niin paljon mukavampaa. Oivallus on ollut niin suunnaton ja mahtava, että sana on kiirinyt Korvatunturille asti.

Jos häviäminen tuntuu välillä vaikealta, niin ne, jotka osaavat hävitä, osaavat varmasti voittaa. Nimittäin voittaminenhan on silloin häviämisen rinnalla yhtä sujuvaa kuin herkullisen mansikkajäätelön syöminen kuumana kesäpäivänä rannalta vietetyn päivän jälkeen! Ja melkoisia voittajia joukkueen pelaajat ovatkin, sillä kuuleman mukaan edes aikuiset eivät aina osaa hävitä. Kentän laidalta tätä ei kuitenkaan ole vahvistettu, kuului ainoastaan omituista muminaa kuin yhdestä suusta. Pelaajat pohtivat, että samankaltaista muminaa kuuluu välillä myös harjoituspeleissä katsomosta. Ainoa ero on, että silloin vanhemmilla ja valkuilla vaikuttaisi muminan lisäksi olevan vikkeliä muurahaisia pöksyissä, jotka saattavat aiheuttaa myös satunnaisia kimeitä kiljahduksia. Selviä sanoja ei kukaan ole vielä tähän mennessä muminan seasta erottanut. Ehkä sitten ensi vuonna!

Joka tapauksessa on kivaa, kun jalkapalloa saa harrastaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voittaa tai hävitä on niin paljon mukavampaa yhdessä kuin yksin. Pelin lopputuloksella ei kuitenkaan loppuen lopuksi ole mitään väliä, vaan sillä että kaikilla on hauskaa liikkua, pelata ja opetella yhdessä kaikenlaisia taitoja. On kivaa pelata kavereiden kanssa ja silloin kaikki on aina voittajia! Lisäksi Korvatunturilta vahvistettiin, että muurahaiset vanhempien vatsoissa ylläpitävät joulun taikaa silloinkin kun pukki lomailee.

Mukavaa joulun odotusta!   
Lisää uutisia
Tytöt ja Pojat 14-15
«  Maaliskuu   »
Kategoriat