Kohti ensi kautta
Julkaistu: 15.11.2020 00.00

Kohti ensi kautta

Tyttöjen kausi jatkuu vielä hetken. Tytöt ovat harjoitelleet kauden ajan kahdesti viikossa. Palloliiton sarjaa tytöt eivät pelanneet, mutta pelejä on järjestetty harjoitusotteluiden muodossa. Lisäksi joukkue pelasi syksyllä Riihimäen palloseuran järjestämää nappuliigaa Riihimäen raviradalla. Joukkue on käynyt myös harjoitusturnauksissa, kun pahimman koronatilanteen jälkeen taas pelaaminen ja treenaaminen mahdollistui.

Seuraava etappi tytöillä on lauantaina 28.11. järjestettävä talviturnaus Hämeenlinnassa. Turnauksessa otteluita on neljä ja pelit pelataan Padon tyttöjen osalta ensimmäisen kerran 8vs8. Talviturnauksen jälkeen haastetaan vielä vanhemmat harkkapeliin ja tämän jälkeen pidetään huilia jalkapallosta ja nautitaan ajasta perheen kanssa. Jalkapallon pariin palataan taas tammikuussa.

Tytöt ovat ovat olleet aktiivisia treenaajia, joukkue on hioutunut yhteen ja kehittymistä on ollut upea seurata. Uusi pelureita on tullut kiitettävällä tahdilla. Tällä hetkellä joukkueessa jalkapalloileen noin 20 tyttöä.

Seuran uusimmat