Kausi käyntiin
Julkaistu: 08.02.2023 00.00

Kausi käyntiin

Pato tytöt 2010-11 parilla 2009 syntyneellä vahvistuksella, osallistuivat Parolan Visan järjestämään futsal harjoitusturnaukseen 5.2.2023 Parolan Juteiinikeskuksella. Joukkue on harjoitellut talven aikana paristi viikossa, mutta turnauksia tai otteluita ei joukkue ole futsalissa pelannut. Päivän mittaan oli tarjolla neljä ottelua ja mahdollinen sijoitusottelu. Muut joukkueet turnauksessa olivat Parolan Visa, Fc Nokia, Fc Asikkala ja Reipas.

Pato tytöt pelasivat neljä tiukkaa ottelua. Vaikka voittoja ei tällä kertaa joukkueelle kertynyt, niin tärkeää oli yhteinen tekeminen, pelaaminen ja onnistumisen elämykset kentällä.

Tästä on hyvä jatkaa treenaamista ja suunnata pian katseita jo ulkokentille. Treenit jatkuvat kahdesti viikossa Delfort areenalla, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tekonurmen sulaessa ja kelien kuivuessa, tytöt siirtyvät treenaaman tekonurmelle maanantaisin ja keskiviikkoisin. Jos nyt joku ikäluokkaan sopivat tyttö miettii futisharrastuksen aloitusta, kivassa tyttöporukassa, niin ottakaahan yhteyttä joukkueenjohtaja Katjaan (puh. 0405097590) ja tulkaa mukaan pelaamaan tyttöfutista.

Kesällä tytöt pelaavat T12 sarjaa, Etelä-Suomen alueella. Otteluohjelmat tarkentuvat myöhemmin.

#tyttöfutis #harrastus #tervakoskenpato