Facebook- arvonnan ja Instagram- arvonnan säännöt

2021 - FACEBOOK & INSTAGRAM ARVONNAN SÄÄNNÖT

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Tervakosken Pato pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

1. Järjestäjä

Tervakosken Pato

Facebook ja/tai Instagram eivät ole osallisia järjestettyihin arvontoihin.

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka jättävät kommenttinsa järjestäjän kyselyjulkaisuun Tervakosken Padon virallisilla Facebook- tai Instagram-sivulla.

3. Palkinnot

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Facebook- tai Instagram- kilpailupostauksessa mainittu määrä Tervakosken Padon fanituotteita. 1 kpl Facebook- arvonnassa ja 1 kpl Instagram- arvonnassa. Tervakosken Pato varaa oikeuden valita arvottavat fanituotteet ja ne voivat olla eri tuotteet kummassakin arvonnassa. Voitettu palkinto tulee lunastaa 31.12.2021 mennessä tai arvontajulkaisussa mainittuun päivämäärään mennessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo kommenttikenttään viestin jättäneiden kesken satunnaiset voittajat, julkaisussa mainitun vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajat julkaistaan Facebook- tai Instagram -julkaisussa eikä heihin olla henkilökohtaisesti yhteyksissä. Arvonnan voittajien tulee itse olla yhteydessä Tervakosken Patoon Instagram- tai Facebook- yksityisviestin kautta voittonsa lunastamiseksi. Jos voittaja ei ole yhteydessä Tervakosken Patoon yksityisviestillä viikon sisällä arvonnan voittajien julkistamisesta, arvotaan uusi voittaja.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. Arvonnan voittaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista. Palkinnon voittaja vastaa palkinnon käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

Tervakosken Padon arvonnat tapahtuvat vain Tervakosken Padon virallisilla Facebook- ja Instagram-tileillä (@tervakoskenpato).

HUOM! Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia arvontoihin vaan arvonnat järjestää Tervakosken Pato Ry.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Elokuu   »
Kategoriat