Tervakosken Pato on vuonna 1902 perustettu liikuntaseura. Toimintamme keskittyy ennen kaikkea jalkapallon ja futsalin harrastamiseen. Muita Padon tarjoamia lajeja ovat hiihto ja kuntoliikunta. Tavoitteenamme on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa ohjattua liikuntaa lähellä kotiaan, tuottaa mielekkäitä liikuntakokemuksia ja mahdollistaa pelaajapolku nuoresta iästä edustusjoukkueeseen asti.

Pato tarjoaa mahdollisuuden koko perheen jalkapalloharrastukselle. Joukkueidemme valmentajat/ohjaajat ja muut toimihenkilöt ovat useimmiten nuorten pelureiden vanhempia, joille tarjoamme mm. Suomen Palloliiton koulutuksia.

Toimintamme on ympärivuotista. Kesäisin käytössämme on kaksi nurmikenttää ja tekonurmikenttä. Talvella harjoittelemme Tervakosken liikuntahallilla (Delfort Areena), Tervakosken koulujen saleissa sekä Hämeenlinnan Säästöpankki Areenalla.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että jokaisella tervakoskelaisella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus kokea liikunnan riemua sekä yhteisiä kokemuksia hyvien kavereiden kanssa.